Amina & Björn vann i Skäggetorp

Det blev Amina Bekdash från Berzeliusskolan och Kommunalrådet Björn Alling som vann mitt i Köpcentrumet Skäggetorp Centrum. Det samspelta paret hade en kul eftermiddag ihop. Dock blev det en hel del drama i semifinalen där båda partiena slutade remi genom patt!

Linköpings Borgmästare Lars Vikinge var nöjd med sin partner Hamda som lyckades ge paret en fin vinst genom att sätta matt
Scandics hotellchef Roshan Malaltunga och Bisera
Entreprenören Jones Ali & Rayan i djup koncentration
Team Saab med Jolyana och Elin
Team LYSKRAFT med Sveriges Schackförbunds F.d. ordförande Ingvar Carlsson och Lilyan i ett spännande parti mot Civilingenjör Fransson med Jörgen och Amir
En stor anledning till varför arrangemanget gick så bra var Sam Grundel som höll koll på tekniken och Fereshteh Djalil Pour, lärare på Ulleviskolan i Skäggetorp som hjälpte till med allt möjligt.
Schack är kul!
Gabriel Nguyen och Raouf kämpade väl

Vi tackar Skäggetorp för denna gång och ett stort tack till alla deltagare, funktionärer och sponsorer som gjorde denna eftermiddag möjlig. Kul också att se så många ledande politiker och näringslivsproffs på plats i Skäggetorp. Vi hoppas att det kan leda till mer konkreta kontakter mellan lokalbefolkningen och stadens politiker och näringsliv då mångfalden man ser på Linköpings gator oftast försvinner när man kommer in på kontoret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *